1. runde i C-rækken

Som det sikkert vil have undgået de fleste, tog NSK 2 hul på holdturneringen med en udekamp mod Sjælsø 3. Sidste år led vi det eneste nederlag i klubbens første tre sæsoner, idet vi tabte 1½-2½, så det var med en vis uro, vi indfandt os på Sjælsøs hjemmebane: Bræt 1 og 2 var rustne, bræt 3 og 4 skulle møde lidt højere ratede modstandere. Rusten viste sig på bræt 1, idet formanden kun fik remis mod Frank Iversen (1666). På de andre brætter gik det dog bedre: Vort nye medlem Harry havde, som han selv sagde, ‘en stille dag på kontoret’; Jakob vekslede en lovende angrebsstilling til en sikkert gennemført gevinst i slutspillet, og Morten vandt, efter en lidt tvivlsom åbningsbehandling, et tårn i to rater: første afdrag var en kvalitet, det næste var en officer. Ingen tvivl om udfaldet og 3½-½ til os.