Bartosz Socko bliver medlem nummer 15 i NSK

GM Bartosz Socko, træner for det polske skaklandshold, er nu også medlem af NSK!

Med tilgangen af Bartosz Socko er Nordsjællands Skakklub nu oppe på 15 medlemmer, hvilket overstiger vores egen målsætning om 12 medlemmer i sæsonen 2018-19.

Bartosz synes, at Skype-træning er godt, men at det giver større udbytte at mødes – og vi vil gerne, at han kommer til at kende os som spillere, og at han ved både at træne os og spille en kamp eller to for os kommer til at engagere sig endnu mere i klubben!

• Derfor arbejder vi nu på at hente Bartosz til Danmark i 3-4 dage med følgende foreløbige program:
    • Holde en fællestræning for ALLE medlemmer
    • Deltage i en holdkamp, og herunder:
      • Stå for åbningsforberedelserne for holdet i en fællessession på et par timer.
      • Evaluere på holdkampen med analyse af de spillede partier.
    • Træne 1900+ medlemmerne som erstatning for en af Skypesessionerne.
    • Afholde en træningssession specifikt for juniorerne.
    • Afholde en individuel session med IM John Arni Nilssen.

Bartosz har allerede sagt ‘go’ til planen, og vi er i fuld gang med at finde sponsorer til at finansiere opholdet.