Ellen styrer

Ellen er jo medlem af både Køge Skakklub og NSK – så selvfølgelig skal hendes seneste bedrifter også omtales her: Først lavede hun en ratingpræstation på 2311, altså en WIM-norm, i Offerspill Nordic Invitational, bl. a. med gevinst (med sort) over GM Rune Djurhuus; så præsterede hun 2314 i Pal Benkö Memorial, hvor hun bl.a. slog IM Emil Szalanczi. Her var der dog ikke titelholdere nok til en norm. Opvarmningen var en match, omtalt i Skakbladet, mellem Kvindelandsholdet og Øbro, som kvindelandsholdet da lige vandt, ikke mindst på grund af en god præstation fra Ellen. Man kan læse mere om hendes bedrifter på DSU’s hjemmeside og i det seneste nummer af Skakbladet. Ellen har nu over 2200 i rating!