Holdturneringen, NSK 1

Runderapport:

Palle har skrevet en række fine noter til partierne, så det følgende er nok mere stemningsbilleder set fra bræt 8:

NSK-Allerød:

På 1. bræt fik vi et chok – John Arni tabte på tid i træk 39 til Marianne Izaura! Til gengæld spillede Ellen, Thomas og Hannibal fine angrebspartier, og Paul så også ud til at vinde sikkert, selv om computeren ikke er helt enig. Jeg fik gjort min modstander så ked af sin stilling, at han gav en officer for to bønder i træk 11. Svend fik et angreb men blev vist lidt for ivrig og måtte finde sig i evig skak, og Palle spillede et maratonparti uden dog at kunne få hul på Steen Kopperberg. 6-2 til os.

Hillerød-NSK:

Denne gang var John Arni i form og vandt sikkert over Torben Sørensen. Det tog sin tid og var sikkert ikke nemt, men sådan er det jo en gang imellem. Ellen spillede igen et fint parti; for første gang vandt Paul ikke, men måtte nøjes med remis – nede med en bonde – mod Frands Lavrsen. Svend var tilbage på sporet med en hurtig gevinst – modstanderen nåede aldrig at rokere –  og det samme var Thomas – dvs. hans modstander var alt for længe om at give op, men udfaldet var klart. Jeg vil nødig have sort mod Thomas, hvis han  beslutter sig for at angribe på dronningefløjen…

Hannibal kom galt af sted i åbningen og skulle vistnok være glad for, at hans modstander var tilfreds med remis. Mikael fik gang i et angreb, men tillod vist mere modspil end nødvendigt; hans modstander blev dog så ivrig for at angribe med sin dronning, at han overså, at den også skulle dække en mat. Og jeg fulgte også denne gang min plan A: at kede min modstander ihjel. 7-1 til os.

 

Skriv et svar