Kandidatturneringens 6. runde

Runden før fridagen, og et par af spillerne er begyndt at skumle over det forsvarlige i at spille videre, når resten af verden er lukket ned. Grischuck som den mest direkte af dem, han siger han har mistet lysten til at spille, mens Giri filosoferer over, at den eneste måde spillerne kan komme hjem på, er hvis de bliver fløjet i privatfly da alle lande er stort set lukkede for flytrafik.

I den sportslige afdeling blev det til to gevinster. Giri fik sin første gevinst nogensinde i en kandidatturnering (14 remiser af 14 mulige i Moskva i 2016 samt 5 remiser i de fem første partier i år), i et parti Alekseenko vist aldrig burde have tabt. Og turneringens førende spiller, Nepomniachtchi, kørte over Ding, der dog missede en studieagtig redning af den slags kun en Intel i7 CPU ville finde – nå ja, og så Carlsen i det norske live-stream der så det på to sekunder!

Efter seks runder fører Nepomniachtchi med 4,5/6, et helt point foran MVL.

Gennemspil partierne her, og da vi også skal lave andet end spille skak i disse nedlukningstider, så er dagens analyse kun 13 minutter alng, så der er ingen undskyldning for ikke at tømme opvaskemaskinen eller bære skraldet ud!

Skriv et svar