Klubben skifter navn

– eller rettere; skal vælge et tilnavn

Grunden er, at Hovedkredsbestyrelsen har besluttet, at i den kommende holdturnering skal alle hold vælge et tilnavn, som man kender det fra fx amerikansk fodbold eller ishockey (Herning blue socks o. lign.). Det er tanken, at dette skal skabe større interesse for holdskakken og på længere sigt bidrage til at udvikle en egentlig fankultur med maskotter, udklædte tilskuere osv. Eneste krav er, at navnet skal have noget med skak at gøre. Der er allerede indkommet flere forslag: 1. NSK Rookies 2. NSK Pawns 3. NSK Peasants 4. NSK King Pawns 5. NSK King Prawns 6. NSK King’s 7. NSK Prince 8. NSK Prince Light (for NSK 2) 9. NSK Draw Queens 10. NSK Drag Queens 11. NSK Family Checks 12. NSK Familiecheck 13. NSK Knights 14. NSK Dark Nights (indsendt 13.3.). Der kan stemmes på de enkelte forslag via info@nordsjaellandsskakklub.dk, og fristen er: fredag den 1. april kl. 12.00.