NSK tilknytter B.S. Christiansen som fysisk træner og coach!

Da træningsweekenden med Bartosz Socko viste, at der er behov for en ekstraordinær indsats på det fysiske område – særligt den ringe tilslutning til den indendørs fodbold afslørede, at vi står med et alvorligt problem – har vi søgt og fået en usædvanligt rundhåndet sponsorgave fra Hærens Konstabel- og Korporalforenings fond for Fysisk Uddannelse og Træning. Med denne gave har vi nu råd til at ansætte B.S. Christiansen som både fysisk træner og mental coach. Det følgende er citater fra den udsendte pressemeddelelse (hold øje med lokalavisen for Gurre og omegn i denne uge): “Jeg har ikke særlig megen erfaring med skakspillere”, udtaler B.S., “men det kan da umuligt være værre end at have Bubber med til Afrika.”
Nordsjællands Skakklubs (NSK) formand Lars Erik Linderod har store forventninger til partnerskabet med B.S. “Men jeg håber, at han vil droppe nogle af de sædvanlige elementer fra træningsprogrammet, fx natmanøvrerne – vi skakspillere er jo i forvejen vant til at famle i blinde”, siger NSK-formanden.
Når NSK’s spillere er bragt i kampform, vil B.S. gå over til træningsmetoder, der skal fremkalde det rigtige mind-set for skakspillere. “Jeg forstår, at skakspillere skal nedbryde modstanderens stilling – hvad kan være bedre til at fremkalde den rette aggressive indstilling end at skyde nogle granater af sted?” Til det formål har vi (på grund af B.S.’ gode forbindelser indenfor hæren) fået lov til at bruge forsvarets kasserede Leopard 2A4-kampvogne. Træningen i at køre kampvognene finder sted på forsvarets nedlagte skydeterræn ved Melby – men selve skydetræningen er henlagt til det nærliggende Asserbo Slot, der netop er blevet affredet af Slots – og kulturarvsstyrelsen. Kontorchef i styrelsen, April Loof, skriver i en mail, at NSK er velkommen til at bruge slottet som mål for skydeøvelserne, da det vil spare staten for en masse penge til nedrivning. Samme toner lyder fra vores kommende coach: “Det skulle have været revet ned for flere hundrede år siden – det er jo en ruin!”, siger B.S., der glæder sig til samarbejdet med NSK.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment