Oliver nr 5 ved DM i skoleskak

Oliver der går i 8. klasse på Stengård skole i Lyngby blev i weekenden den 24.-25. november 2018 nr. 5 ved Danmarksmesterskabet i skoleskak afholdt på Den Frie Lærerskole i Ollerup på Fyn.

8 partier blev afviklet over to dage og efter første dag havde Oliver 4 af 5 point.

Desværre blev det kun til 1 af 3 point på anden dagen og dermed en samlet 5. plads til Oliver. En plads over hans seedning.

Tidskontrollen på 30 minutter per spiller per parti er ikke Olivers yndlings tidskontrol og han var tit i tidsproblemer i stillinger hvor han ellers stod bedst. Men fin afslutning i 8. parti med en remis mod turneringsvinderen Paulius Meskenas fra Køge.

Bræt 1: Casper Liu (nr 3) – Paulius Meskenas (nr 1) 0-1

Bræt 2: Silas Høyerup (nr 4) – Simon Ehrenreich (nr 2) 0-1

Bræt 3: Oliver Trier (nr 5) – Phillip Nielsen (nr 9) 1-0

Stengård skole sendte tre personer afsted til DM i skoleskak der havde cirka 200 deltagere fordelt over 5 grupper efter klassetrin. På billedet  ses skoleleder på Stengård skole Claus Møller sammen med (fra venstre mod højre) Nikolaj Brødsgaard (4 af 8 point og en 13. plads i B-gruppen), Oliver Trier (5 af 8 point og en 5. plads i C-gruppen) og Sara Trier (2,5 af 8 point og en 44. plads i F-gruppen). Stor tak til Stengård skole for at sponsorere turen for de 3 elever.

 

Skriv et svar