Pligtsejr over Roskilde

Teamchef Palle har skrevet lidt betragtninger om kampen mod Roskilde, der endte med en storsejr, men under forventet score.

Så lykkedes det at vinde endnu en holdkamp i Mesterrækken – igen med en score, noget under forventet!
Jeg er SÅ glad for, at jeg spiller på hold med så mange gode skakspillere – mit niveau i de seneste to matcher har berettiget mig til en stilling som brevpresser eller noget lignende…
Jeg spillede hurtigt forkert – meget forkert – og så sluttede det parti hurtigt, og for hvid smertefrit. Lige før jeg gav op tilbød Paul remis på 4. brættet – stillingen var lige, men det var nok først tilfældet efter Pauls sidste træk, inden da hævder computeren at hvid havde en lille fordel.
Mens jeg lige var i nabolokalet et øjeblik, sammen med Jørgen – for at få kigget på vores parti – nåede Mikaels modstander, på 7. brættet, stort set at blive sat mat.
Så tog det et stykke tid, før der igen skete noget – min fornemmelse var at vi stod godt på alle brætter – og Harrys modstander endte også med planmæssigt at tabe. Svend kom efterhånden også igennem og vandt (denne gang uden at komme bagud materielt først).
John rodede brikkerne rundt, og rundt, og rundt, og efter 20 træk havde modstanderen glemt et par detaljer og opgav. Så var matchsejren sikret! Hannibal havde en tårnhøj gevinststilling, pludselig blev meget lige – men så demonstrerede han at han havde bedre styr på tårnslutspil end modstanderen – og så gik det alligevel.
Helt så godt gik det ikke for Ellen, som stod rigtig godt, men da tiden blev knap pressede hun en anelse mere end stillingen egentlig var til – regnede en lille smule forkert, og så fik hun lige så mange points som jeg – men med en noget større arbejdsindsats.

Med to runder tilbage er vi på 2. pladsen, 1 1/2 point efter Sjælsø, der i næste runde møder Frederikssund mens vi møder Helsingør.