Vi skal adskille os fra traditionelle klubber. Ud over at vi skal blive bedre til skak, skal vi også skabe de sociale relationer som gør at vi udvikler os. I vilkårlig rækkefølge er påtænkt:

• Fælles ture til turneringer uden for Danmarks grænser.
  • Rejser til store turneringer, OL, VM etc.
  • Fællesarrangementer med storskærm fra de store turneringer.
  • Foredrag om kost, psykologi, meditation etc., med fokus på relevansen for skak.

Vi skal være en klub hvor integration af nye medlemmer har højeste prioritet. Et nyt medlem skal ikke blot ses som en der smider lidt kærkomment kontingent i klubkassen, men som et aktiv der kan bidrage til klubbens videre udvikling.

Derfor vil alle nye medlemmer få tilknyttet et medlem der har ansvaret for at integrationen i klubben går så let som muligt, herunder:

• Hvor det nye medlem gerne vil hen med sin skak.
  • Hvor mange holdkampe vedkommende kan spille.
  • Blive introduceret til de øvrige medlemmer.
  • Hvilken træningsform, om nogen, passer bedst til det nye medlem.

Vi skal bruge de sociale medier på at promovere os som en klub der er værd at være medlem af. Vi skal ikke gemme os men tværtimod indeholde det som de færreste skakklubber inderholder i dag.