Træningsweekend med Bartosz Socko

‘Typiske angreb’

Det ligger nu fast, at vores træningsweekend med Bartosz Socko bliver den 16-17. marts, og det bliver i BLOX! Vi regner med seks timers undervisning pr. dag, altså tolv timer i alt. Hovedtemaet for undervisningen er ‘Typiske angreb’. Det helt detaljerede program kommer senere – men der vil være noget for alle. Da vi har god sponsordækning, kommer det til at koste som følger: For medlemmer af NSK: kr. 300,- (arbejdsløse og førtidspensionister deltager dog gratis); for andre (vi har tænkt os at invitere et mindre antal spillere fra andre klubber i den udstrækning, der er plads): 500 kr. Vi opfordrer alle medlemmer til at sætte kryds i kalenderen disse to dage – vi kender Bartosz fra Skype-sessionerne som en eminent dygtig og pædagogisk underviser med en smittende enthusiasme – hvordan må det så ikke blive ‘live’!

Spread the word. Share this post!

Leave Comment