Velkommen til…

Transfervinduet åbnede som bekendt ved midnat og nu må vi offentliggøre et par tilgange som har været i pipeline et stykke tid.

Første mand ombord er Paul Brøndal. Fast mand på Allerøds divisionshold og samtidig træningsmedlem hos os det seneste år. Fantastisk bekendtskab, stor skaklig viden, engageret, humoristisk – det man vel på jysk kalder en super fin fyr 😊

At vi kan tiltrække sådan en kapacitet, er fedt, men stiller samtidig store krav til klubben – det vil vi i den grad forsøge at leve op til!

John Arni har lokket Ellen Fredericia Nilssen med ind, og nærmere præsentation er vel overflødig. Tæt på en WIM-norm ved den seneste olympiade, nordisk mester for piger 2019, nyudklækket student med udsigt til et sabbatår der skal bruges på skak. I holdturneringen vil hun være at finde i Køge, på Island og hos os. Allerede nu er hun bedre end sin mor, og det er vel kun et spørgsmål om tid før farmand må afgive titlen som familiens stærkeste skakspiller.

Vi lover at give Køge kamp til stregen hvad træningen angår!

Velkommen til begge 😊

Spread the word. Share this post!

Leave Comment