Velkommen til Palle Bratholm

Listen af træningsmedlemmer vokser støt og roligt, og det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til ham der egentlig fik os til at tilbyde træningsmedlemsskaber, nemlig Palle Bratholm fra Holbæk.

Som en fast bestanddel af Holbæks 1. divisionshold, var det fra start af ikke muligt at konkurrere på det holdskakmæssige aspekt, derfor er det fedt at vi kan få gavn af Palle på alle de andre områder, herunder specielt at han vil styrke elitedelen af træningen markant, så der allerede nu tegner sig et billede af en stærk gruppe af spillere i den kategori.

Vi håber at vi kan gøre Palle bedre og dermed også forøge Holbæks chancer for at bide sig fast i det fine selskab i 1. division. Velkommen til 🙂

Spread the word. Share this post!

Leave Comment